2 toDrive: Vanaf 16,5 jaar lessen en op je 17e je rijbewijs!

Sinds 2011 is 2toDrive geïntroduceerd. Ben jij 16,5 jaar dan kan je al starten met rijlessen. Vanaf je 17e jaar mag je rijexamen afleggen. Eenmaal geslaagd voor je rijbewijs, dan mag je autorijden samen met een begeleidende coach. Vanaf je 18 jaar mag je helemaal zelfstandig gaan autorijden. Je theorie-examen kan al vanaf 16 jaar.

rijschool van Seumeren geeft rijlessen in Maarssen en Utrecht regio middels 2todrive principe

Een 2toDrive coach

Om mee te doen aan 2toDrive heb je een begeleiderspas nodig. Op deze begeleiderspas staat jouw naam en de namen van je begeleiders, bijvoorbeeld je ouders. Het aanvragen van de begeleiderspas kan je doen via de site van 2toDrive . Je begeleider(s) moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Die vind je allemaal terug op de site van 2toDrive. De begeleiderspas kost € 35,- en komt boven op de kosten van je rijbewijs. Rijschool Schonenburg/Van Seumeren adviseert je om de begeleiderspas  direct bij aanvang van je rijopleiding aan te vragen.

Overmorgen starten met je rijlessen? Dat kan!

Maak een afspraak voor een intakegesprek. Dan kunnen wij je alles vertellen over de Rijopleiding in Stappen. Hierna stappen wij in de lesauto voor je proefles. Je rijlessen kan je na de proefles plannen met je rijcoach.

Ja, ik wil contact..

    Na ontvangst van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.
    Rijlessen in regio Maarssen en Utrecht doe je bij rijschool van Seumeren uit Maarssen

    Rijlessen in regio Maarssen en omstreken

    Rijschool Schonenburg/Van Seumeren is een rijschool uit Maarssen. Wij geven onder andere les in de regio Maarssen, Stichtse Vecht, Houten en Utrecht. Voor je rijles word je thuis opgehaald en brengen je na de rijles weer thuis. Wil jij ergens anders met je rijles starten of eindigen? Ook dat is mogelijk in overleg met je rij-instructeur.