Per 1 januari 2017 aangesloten bij Rijschool Schonenburg in Houten

Sinds 1 januari 2017 is Rijschool Van Seumeren als franchiser aangesloten bij Rijschool Schonenburg in Houten. De rijlessen in Maarssen (Stichtse Vecht) worden verzorgd door Oscar van Seumeren.

Oscar volgde specialistische rijopleidingen in binnen- én buitenland. Hij heeft een jarenlange ervaring als privéchauffeur. Tijdens deze periode bracht Oscar leden van Raden van Bestuur en personen in de publieke sector of zakelijke dienstverlening veilig op plaats van bestemming. Met deze jarenlange rijervaring begeleidt hij jou als leerling graag stap-voor-stap naar het behalen van jouw rijbewijs..

Wat vinden wij belangrijk?

Kwaliteit, geduld en het geven van zelfvertrouwen aan jou als leerling vindt rijschool Schonenburg/Van Seumeren leidend in onze rijlessen. We bieden je een plezierige leeromgeving en houden rekening met je leerstijl, welke misschien anders is dan die van een andere leerling. Respect staat tijdens onze rijopleiding als een paal boven water. Daarmee doelen we op respect voor de leerling, de instructeur, andere weggebruikers, wetgeving en het milieu.

Oscar geeft rijles in een Peugeot 1.6 Blue HDI. Een schone en milieuvriendelijke auto, die van alle gemakken is voorzien.

Ja, ik wil contact..


Na ontvangst van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Rijlessen in regio Maarssen en Utrecht doe je bij rijschool van Seumeren uit Maarssen

Rijlessen in regio Maarssen en omstreken

Rijschool Schonenburg/Van Seumeren is een rijschool uit Maarssen. Wij geven onder andere les in de regio Maarssen, Stichtse Vecht, Houten en Utrecht. Voor je rijles word je thuis opgehaald en brengen je na de rijles weer thuis. Wil jij ergens anders met je rijles starten of eindigen? Ook dat is mogelijk in overleg met je rij-instructeur.